Skip to content

INFO

ROBERT BLOKLAND  
In een vorig leven was hij lichtontwerper voor clubs, televisie, film, festivals en restaurants. Een kleine tien jaar geleden besloot hij het roer om te gooien voor een oude liefde, namelijk meubels maken, en begint een nieuwe carrière. Hij gaat overdag aan de slag als scheepstimmerman bij  jachthaven Bouwmeester. In de avonduren volgt hij een opleiding tot ambachtelijk meubelmaker aan het Hout en Meubileringscollege in Amsterdam. Door goede leermeesters en zijn grote toewijding maakt hij zich het vak eigen en start zijn eigen bedrijf. Met veel plezier, inlevingsvermogen en vakkennis ontwerpt en bouwt hij meubels en maatwerk interieurs.

MEUBELMAKERIJ BLOKLAND
Heeft een werkplaats in Amsterdam. Hier kun je terecht voor zowel ontwerp als uitvoering. Van kleine bouwwerken voor thuis zoals tafels, kasten en keukens tot een volledig interieur. Maar ook meubilair en interieurs voor kantoren, restaurants en winkels.
Robert Blokland denkt mee en vindt de beste en mooiste invulling voor ieder project. Van dienstbare maatwerk-projecten waar functionaliteit voorop staat tot in het oog springende meubels. Met zijn netwerk van bedrijven en collega’s in diverse disciplines (metaalbewerking, spuiterij, cnc bewerkingen etc.) kan hij aan veel wensen voldoen. Altijd met een goed gevoel voor esthetiek en met een voorkeur voor duurzame materialen en inlandse houtsoorten.                        

algemene voorwaarden

STAGE BIJ BLOKLAND
Blokland Meubelmakerij is een erkend leerbedrijf en bied per periode 1 stageplaats. Volg je een opleiding tot allround meubelmaker (BOL3), ondernemend of ontwerpend meubelmaker (BOL4) en heb je interesse om bij ons stage te lopen, mail dan je motivatie aan:    info@bloklandmeubelmakerij.com
Voorwaarde is wel dat je ten minste de eerste 2 leerjaren al hebt doorlopen en zelfstandig kunt werken in de machinale.